Home   Reacties van ouders

Reacties van ouders

Hieronder vindt u enkele uitspraken uit de tevredenheidsonderzoeken van Kinderopvang Op Maat:

Een fijn, toegankelijk en vooral gezellig kindercentrum waar we onze kinderen met het volste vertrouwen naar toe brengen. Er heerst een hele fijne en gemoedelijke sfeer!

Heel goed! Heel fijn om na je werk je kind heel vrolijk mee naar huis toe te nemen! 

Over het algemeen zijn wij zeer tevreden over Kom Bergen op Zoom. De leidsters zijn professioneel. Iedere ochtend wordt bij het brengen van het kind gevraagd of er bijzonderheden zijn en hoe de nacht/ochtend zijn verlopen en aan het einde van de dag bij het ophalen wordt de dag doorgesproken. De leidsters nemen voldoende tijd voor de ouders. 

KOM maakte op ons een professionele indruk, en maakt dit ook waar. Er is duidelijk een visie van waaruit er gewerkt wordt. Tegelijkertijd is er persoonlijke aandacht voor het kind. De begeleiding voelt als warm, enthousiast en betrokken. De sfeer voelt meteen goed aan in het gebouw. Zowel qua aankleding, als qua omgang. Een belangrijke basis om je veilig te kunnen voelen! 

Gezellige, goede kinderopvang. Lieve en goed opgeleide leidsters. Echt een tweede thuis voor ons zoontje. 

Onze dochter heeft het uitstekend naar haar zin bij de 3+ groep ” de Spetters”. Dit is te danken aan het geweldige team van leidsters. 

Heel positief. De kinderen krijgen een goed programma aangeboden en zowel de mentor als overige leidsters zijn er betrokken en liefdevol. 

Mijn ervaring is geweldig! Het team bestaat uit zeer gedreven en professionele mensen die het belang van het kind voorop stellen, zowel groepsgewijs als individueel. Daarnaast geven ze een vertrouwd en veilig gevoel en (onbewuste) begeleiding voor ouders met een 1e kind. Kortom GEWELDIG!! 

Ervaring is goed. Leidsters zijn heel betrokken en wij als ouders worden altijd goed op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen van onze kinderen. Ook zijn er veel verschillende activiteiten dus voor ieder wat wils.